Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Marmara Adalar Belediyespor'lu yöneticiler: Artık maçlarımızı adada oynamak istiyoruz”

Marmara Adalar Belediyespor

Marmara Adalar Belediyespor, maçlarını adadaki kendi sahalarında oynamak istiyor. Başkanlığını Uğur Geçkin'in yaptığı kulübün ikinci başkanı Arif Özenç ve sayman Adnan Organ, 1973 yılında, sarı-kırmızı renklerle kurulup geçtiğimiz günlerde ismi Marmara A

Marmara Adalar Belediyespor, maçlarını adadaki kendi sahalarında oynamak istiyor. Başkanlığını Uğur Geçkin’in yaptığı kulübün ikinci başkanı Arif Özenç ve sayman Adnan Organ, 1973 yılında, sarı-kırmızı renklerle kurulup geçtiğimiz günlerde ismi “Marmara Adalar Belediyespor”a dönüştürülen kulüplerinin, yıllardır sponsor kişi ve kuruluşların desteğiyle ayakta kaldığına dikkati çekerken, şunları söylediler:
“Bir ada takımı olarak tüm maçlarınızı deplasman da oynamak hiç de kolay değil. Bu nedenle diğer takımlar da bizim sahamıza gelmeli. Eşitlik ve adalet ilkesi ancak böyle sağlanır. Bugüne dek kulübümüze maddi-manevi destek veren tüm belediye başkanlarımıza, sponsor kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.”
Geçtiğimiz günlerde, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’un girişimleriyle Marmara Adalar Belediyespor ve Avşaspor kulüplerinin birleştirilerek tek çatı altında toplanması girişiminin sonuç vermediğine işaret eden Özenç ve Organ, “Biz, bu birleşmeden yanaydık. Ancak Avşaspor Kulübü, bu birleşmeyi istemedi” dediler.
Öte yandan, pazar günü, Bandırma Sanayi sahasında, saat 14.00’te, 2. Amatör Lig’e dahil olarak oynanacak Marmaraspor-Gönen Karşıyakaspor maçının, şampiyonu belirleyeceğine dikkati çeken Marmaraspor Kulübü yöneticileri Özenç ve Organ, “Bu maçı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştular.
Haber : Taygun Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı